"Laži me" dobio romski štih


Sve popularnija pjevačka zvijezda iz Pule Buki Skandal pojavio se u novom spotu Alke Vuice a radi se o novoj verziji hita "Laži me" uz novi aranžman Skandal benda. Samo za ovaj duet ovaj poznati romski pjevač narodne glazbe Buki Skandal preveo je i otpjevao dio pjesme na romskom jeziku. Alka je izabrala upravo Bukija i romske trubače kako bi osvježila svoj legendarni hit iz 90-ih. U spotu se osim njih pojavljuje i zvijezda Big Brothera Ervin Mujaković. Tu su i trubač Zeeki Kadriev, harmonikaš i klavijaturist Deni Horvat, bubnjar i udaraljkaš Medo Skandal, prateće vokale pjevali su Fudo, Daria i Frajle, mastering je napravio Arian Vuica a za šminku i frizuru u spotu pobrinuo se Studio Marcela.

Buki ističe da je do suradnje došlo na inicijativu same Alke koju poznaje već duže vrijeme pa ga je nazvala i predložila da obrade njen hit, ali na način svojstven Skandal bendu. "Medo se odmah bacio na novi aranžman pjesme, a ja na prijevod na romski i čini mi se po reakcijama publike da smo napravili zaista dobru stvar", priča Buki koji je jako zadovoljan spotom, pjesmom i cijelom suradnjom jer je sve odrađeno vrlo profesionalno.

- Između ostalog, približili smo ljudima romsku glazbu i jezik i to na jedan zabavan način. Spot već ima preko 25 tisuća pregleda i svaki dan raste za nekoliko tisuća i to me jako veseli. Većina komentara je jako pozitivna i to je super, kaže Buki koji najavljuje nastavak suradnje s Vuicom te još neke projekte. "Alka je legenda i upravo je napisala jednu pjesmu posebno za mene s kojom uskoro krećem u studio. Još su dvije pjesme u pripremi i jedan još luđi duet, ali o tome više na vrijeme", najavljuje on. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter