Late night shopping sutra u Puli od 17 do 22 h


U organizaciji pulske Turističke zajednice, Udruženja obrtnika te Gospodarske komore i Grada Pule, sutra će se u Puli ponovmo odvijati Late Shopping Night. Manifestacija će trajati od 17 do 22 sata, a u nju su se uključile 43 trgovine u centru grada koje će kupcima omogućiti popust od 15 do 50 posto.

U navedeno vrijeme bit će otvorena i zgrada Tržnice ispred koje će se održati već tradicionalna manifestacija "Mirisi i okusi Istre". Svaka trgovina koja sudjeluje u akciji biti će označena na ulazu s dvije vaze s biljkom tuja i plakatom akcije u izlogu ili na vratima.

U sklopu manifestacije bit će organiziran i prigodan glazbeni program pa će tako na Portarati svirati Trio Val, u Flanatičkoj ulici kod fontane Duo Violina i harmonika, a na početku De Villeovog uspona biti će DJ program Seasplash Crew. Pulska tržnica radit će na taj dan od 7 do 22 sata, a poseban večernji program bit će od 17 do 22 sata na trgu pored fontane uz zgradu pulske tržnice.

Tom će prigodom biti upriličen poseban glazbeni program, degustiranje i prodaja autohtonih proizvoda i suvenira. Trio "Boom" izvodit će popularno-zabavne pjesme, a poseban dio programa bit će i kuhanje jela od gljiva za čiju će se pripremu pobrinuti članovi Gljivarske udruge "Sunčanica". Po promotivnoj cijenu moći će se kupiti tanjur gljivarskog lonca, juhe od gljiva, namaza na bazi gljiva ili hladne salate sa svježim gljivama. (G. ROJNIĆ/B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter