Lanterna medu najboljima u Europi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Valamarov kamp Lanterna smješten na istoimenom poluotoku kraj Tara primljen je u elitnu udrugu Leading Campings (LCE) koja okuplja 32 najbolja kampa u Europi.

Ovo priznanje stiglo je na nedavnoj sjednici skupštine udruženja održanoj u austrijskom gradu Zell am See, a istraživanja kvalitete kampova proveo je vlasnik jednog od kampova clanova udruženja po sistemu mistery shoppinga.

Uz Lanternu, zeleno svjetlo dobio je i zadarski kamp Zaton, pa je tako Hrvatska uz Španjolsku, Nizozemsku i Austriju postala zemlja s dva predstavnika u ovom udruženju.

- Od ukupno 21 tisuce kampova u Europi samo su 32 clana udruge LCE. Biti u samom vrhu europske kvalitete za Valamar znaci ucvršcivanje pozicije na postojecim, ali dodatnu mogucnost izlaska i etabliranja na novim tržištima.

Kvalitetu prepoznaju i naši vjerni gosti - u Sloveniji su naši kampovi Lanterna i Ježevac upravo dobili priznanje za "Naj-kamp 2011." po izboru više od dvadeset tisuca kampista, rekla je direktorica operacija kampova u Valamaru Josipa Cvelic Bonifacic.

LCE je europska je udruga koju su prije 17 godina osnovali vlasnici najboljih europskih kampova da bi zajednickim nastojanjima i razmjenom iskustava doveli kvalitetu usluge u kampovima do vrhunca.

Prioriteti kampova clanova ove udruge su vrhunska usluga i osoblje, stalno unaprjedenje ponude te iznimna ekološka svijest. LCE neprekidno odreduje što su najbolji kampovi i usluge te predstavlja referencu za sve ostale kampove u Europi.


Podijeli: Facebook Twiter