Lanterna i Zelena laguna medu europskom elitom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecki kamp Lanterna tvrtke Riviera Adria dostojno ce proslaviti 40. rodendan. Ušao je u krug najboljih kampova na Starom kontinentu i dobio prestižnu clansku iskaznicu udruge Leading Campings of Europe - LCE, cime je još jednom potvrdio da pruža vrhunsku kvalitetu usluge u svim segmentima svoje ponude. Poziv za clanstvo u LCE-u stigao je nakon što je proteklog ljeta Lanternu, kao tajni gost, posjetio jedan od vodecih europskih poznavatelja kamping sektora.

Ovaj kamp, uz to, vec dvije godine zaredom dobiva i prestižno priznanje njemackog autokluba ADAC - Crvenu plocu, koja jamci da se sve usluge i sadržaji kampa pružaju na razini od najmanje cetiri zvjezdice. Upravo je to bio i minimalan kriterij za primanje u clanstvo. Lanterna po kapacitetu spada medu najvece kampove u Hrvatskoj i Europi, godišnja ulaganja u njegov razvoj mjere se u milijunima eura.

S druge strane kamp Zelena laguna porecke tvrtke Plava laguna osvojio je goste iz Slovenije. Više od 20 tisuca ljubitelja kampiranja iz Slovenije sudjelovalo je u virtualnom istraživanju za Naj kamp 2011. u organizaciji kamping portala Avtokampi.si u kojem je najboljim velikim kampom u Istri proglašena upravo Zelena laguna. Ovaj, prvi izbor za Naj kamp organizirali su kamping revija Avto-Dom, turisticki portal Dobro jutro, Slovenija! te kamping portal Avtokampi.si.

Slovenski gosti prepoznali su kamp Zelena laguna kao sjajno mjesto za ljetni odmor vec pri samom njegovom osnutku 1966., kad nije bilo kapaciteta za više od tisucu ljudi. Ostali su mu vjerni do danas, kada zeleni biser medu poreckim kampovima osvaja obiteljskom atmosferom, nudeci niz usluga i sadržaja za 2.700 gostiju. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter