Ladonja sastavila listu za predizbore

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Clan Nadzornog vijeca predizbora 2011. Dubravko Milanovic na konferenciji za novinare u utorak predstavio je kandidate koji su prikupili dovoljan broj potpisa i koji krecu u izbornu utakmicu na Ladonjinim predizborima 2011.

Radi se o 20 kandidata koje je izabralo 8.030 gradana i koji su imali najmanje 200 potpisa. Od 20 predstavljenih kandidata njih 14 koji budu imali najviše glasova bit ce na kandidacijskoj listi za Sabor.

Predizbori 2011. održat ce se koncem rujna, a gradani 8. izborne jedinice ce moci glasati putem telefona, interneta i na birackim mjestima koja ce biti otvorena cetiri dana. Nakon prebrojavanja glasova, sredinom listopada se ocekuje predstavljanje kandidata koji ce se naci na kandidacijskoj listi Ladonje za Sabor.

- Birati i biti biran jedan je od osnovnih postulata demokracije. Mi smo na predizborima omogucili svim punoljetnim gradanima da se kandidiraju i da voljom gradana postanu kandidati za Sabor. Sigurni smo da ce gradani izabrati najbolju kandidacijsku listu jer je vrijeme da najbolji udu u Sabor.

Oni koji razumiju radnu Hrvatsku, koji razumiju svoje sugradane koji se boje za svoje radno mjesto, za buducnost svoje djece, one koji cekaju u redovima u pulskoj bolnici, one koji strepe hoce li dobiti mirovinu ili hoce li imati novca da otplate ratu kredita, rekao je Milanovic te je napomenuo da je vrijeme da se promijene politicari, za drukcije i bolje sutra.

Dodao je da su imena kandidata i njihovi životopisi objavljeni na njihovoj internetskoj stranici.


Podijeli: Facebook Twiter