Ladic s francuskim partnerima na Marleri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarski župan Ivan Jakovcic primio je u utorak predstavnike francuske tvrtke N.G.F. koji su u Istru došli posredstvom Dražena Ladica, idejnog zacetnika projekta izgradnje golf resorta na Marleri kod Ližnjana. Radi se o tvrtki koja je u Francuskoj lider u upravljanju golf igralištima, a iskazala je interes za poslove u golf biznisu.

- Marlera je jedini golf projekt koji je oživio i svjedoci smo skorog pocetka izgradnje. Francuska gospoda su dobro upoznata s nacinom menadžerskog posla kada su u pitanju golf igrališta. Njihova je namjera upravljanje golf resortima, odnosno nacinom punjenja turistickih kapaciteta unutar golf resorta, izjavio je Jakovcic.

Ladic je s partnerima obišao Marleru ne bi li im pokazao mjesto gdje ce se izgraditi golf resort. Iako je bio najavljivao da ce se na Marleri poceti graditi do pocetka sijecnja, pa ožujka ove godine, ocito je da radovi, izuzev postavljanja zaštitne ograde oko gradilišta, nisu poceli.

- Francuski su partneri došli vidjeti našu lokaciju i nadam se da ce njihova tvrtka biti zainteresirana za bukiranje tih kapaciteta koje cemo izgraditi. Za sada vam više ne mogu reci. Ponavljam enti put, projekt golf resorta na Marleri nije stao, nije prekinut. Štoviše, nastavlja se. Za sada bagera u Ližnjanu nema jer smo u drugim pregovorima s potencijalnim izvodacima radova. Ako smo cekali 11 godina, možemo pricekati još koji tjedan. Golf na Marleri ce se igrati, i to u skorijoj buducnosti, rekao nam je telefonom Ladic. (C. B. GALIC)


Podijeli: Facebook Twiter