Lady GaGa je hermafrodit!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su strani mediji spekulirali o seksualnosti Lady GaGe, ona je otvoreno priznala da je hermafrodit. Iako ima oba spolna organa, i muški i ženski, Lady GaGa se osjeca kao zgodna, seksi žena.

Ako ste mislili da vas nakon kontroverznog ponašanja, eksplicitnog odijevanja, otvorenog priznanja o drogama i problema s policijom Lady GaGa više ne može iznenaditi, grdno ste se prevarili.

Naime nakon što se jedno vrijeme nagadalo o njenoj seksualnosti, Lady GaGa je priznala da pored ženskog ima i muški spolni organ.

"To nije nešto cega se sramim, ali ne pricam to okolo svima. Istina je, imam i muški i ženski spolni organ, ali smatram se ženom. To je samo mali penis i doista ne utjece na moj život. O tome nisam nikada pricala jer mi nije bilo važno. To je isto kao da idemo okolo i pricamo o svojim vaginama. Mislim da je ovo odlicna prilika da pomognem drugim hermafroditima da se osjecaju bolje u svojoj koži. Ja sam zgodna, ja sam seksi, imam i picu i pišu, pa što onda", izjavila je navodno 23-godišnja pop-zvijezda.

Na forumu službene stranice Lady GaGae takoder se raspravlja o tome što pjevacica skriva u gacicama. Tamo pak kruži prica o njezinim roditeljima koji su navodno pri njezinom rodenju trebali odabrati hoce li Lady GaGa biti curica ili decko, no naposljetku je ispala cudo od djeteta.

 


Podijeli: Facebook Twiter