Lady GaGa 5. studenog u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Unatoc sumnjama nakon prošlogodišnjeg fijaska i odgode najavljenog koncerta, trenutno najpopularnija ženska pop zvijezda Lady GaGa 5. studenoga nastupit ce u Zagrebu.

Na partyju za medije održanom u Posh Fantasy Baru organizatori iz Lupa promocije dali su i službenu potvrdu glazbenog spektakla o kojemu se šuška vec neko vrijeme. Trenutno najveca ženska pop zvijezda, osim po glazbi i koreografski zahtjevnim nastupima, poznata i po smjelim modnim kombinacijama, nastupit ce u zagrebackoj Areni 5. studenog.

Zagrebacki koncert dio je jesenskog produžetka njene vec rasprodane europske turneje 'The Monster Ball tour' koja pocinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemackoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Ponukana mahom rasprodanim koncertima Lady Gaga u jesen ponovno stiže u Europu.

Pocetak prodaje ulaznica za zagrebacki koncert pocinje 30. travnja na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. 'Cijene karata prilagodene su nivou cijena u regiji, te se krecu od 370 i 420 kuna za sjedenje, 500 kuna za parter pa sve do 800 kuna za VIP ložu', kazao je direktor Lupa Promocije Vladimir Ivankovic.

Unatoc prilicnim svotama, Ivankovic ocekuje da ce i zagrebacki koncert bit rasprodan napomenuvši da posjetitelji mogu ocekivati nevideni spektakl kojega sama izvodacica najavljuje kao dosad nevidenu pop elektro operu. Za potrebe njenog koncerta u Arenu stiže cak 70 tona opreme, dok je primjerice 'prtljaga' za nedavni koncert Rammsteina i onaj U2-a, težila cetrdesetak tona.

Upravo zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji ce biti samo 10.351 ulaznica što je polovica kapaciteta Arene koja inace može primiti 20.000 ljudi.

Lady GaGa na turneji predstavlja novi album 'The Fame Monster' koji je u pušten u prodaju 18. studenog prošle godine, a nastavak je vrlo uspješnog prvijenca 'The Fame'.


Podijeli: Facebook Twiter