Laburisti predstavili kandidate za pulsko vijeće


Hrvatski laburisti - Stranka rada predstavili su danas u parku podno Arene listu kandidata za Gradsko vijeće čiji je nositelj predsjednik istarskih laburista Damir Ilić. Istaknuvši u uvodu da se na listi nalaze kandidati neopterećeni političkom prošlošću Ilić je rekao da oni svojim radom žele donijeti boljitak Puli i ostvariti ciljeve građana.

- Velika je razočaranost građana političarima jer dosadašnje vođenje grada dovelo je do toga da je Pula bez perspektive i ideje razvoja. Želimo grad u kojem će mladi vidjeti svoju budućnost za život i rad dostojan građana Europe i grad u kojem će sve generacije željeti provesti svoj život bez traženja egzistencije negdje drugdje, rekao je Ilić.

Uz njega kao nositelja na listi se nalaze: Andreja Kolarić Vodopija, Zdravko Došen, Lorens Gantar, Vojislav Ronai, Blagica Antunović, Ibro Muratović, Ankica Popović, Miodrag Buzurović, Vojmila Ćosić, Velka Grbić, Nejra Sefer, Robert Vodopia, Silvana Zanini Ilić, Maja Stanojević Kušar, Elvis Semolić, Daniela Janković, Dario Benčić, Nenad Antunović, Ognjen Kolarić, Radovan Simić, Luka Lacmanović, Fadil Hamedović, Tatjana Škoravić i Violeta Rabasović.

- Imamo jasne ciljeve i rješenja, prioriteti su otvorenost, transparentnost i konsenzus javnosti. Treba pojačati svijest o zajedničkim interesima i održivi razvoj te na taj način osigurati uvjete za bolji život. Želimo grad u kojem vlada poštenje, gdje se cijeni rad i znanje, gdje se građani osjećaju sigurno. Investicije se trebaju proširiti po cijelom gradu, odnosno, na periferne dijelove, a vođenje financija treba biti pošteno, naglasio je Ilić te je istaknuo da će se zalagati za što skoriji završetak radova na rivi, izgradnju bolnice, ojačavanje industrijske zone te rješavanje parkiranja u gradu, odnosno ribarske luke i studentskog kampusa. (G. ROJNIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter