Labinskom ulicom kroz prašinu ili blato

Skretanje s obilaznice u Labinsku
Skretanje s obilaznice u Labinsku

U Labinskoj ulici u Puli radovi HEP-a su prošli tjedan okončani pa je promet bio protočniji, ali za vikend su vozači trpjeli novi "teror" jer se prekopavalo upravo na raskrižju s obilaznicom pa su se iznova stvarale gužve i kolone.

Sada je taj prekop zatrpan pa se prometuje nesmetano, više-manje, jer Labinska ulica ni prije radova nije bila u bajnom stanju, a sada izgleda kao da je doba rata, sva razrovana i puna lokvi i blata, a prije kiše puna prašine.

Na obližnjem gradilištu velikog rotora danas se, unatoč kiši, i dalje odvozio građevinski otpad nakon što je cijelo područje razrovano. Bageri i kamioni izmjenjivali su se na gradilištu i vjerojatno će još neko vrijeme takva slika biti na ulazu u grad.

U međuvremenu se vozačima i dalje preporučuje da izbjegavaju vožnju Labinskom te je koriste isključivo ukoliko trebaju ići u Industrijsku zonu Šijana, odnosno trgovačke centre (Lidl, Bricostore, Mercator i dr.). Vozače se poziva da koriste novu pulsku obilaznicu Stancija Peličeti - Pomer kao alternativni pravac s izlazima u grad preko Šišanske i Medulinske ceste, odnosno Santorijeve i Mutilske ulice. (G. ROJNIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter