Labinska nezavisna scena predstavlja se u Puli

All Stars Division
All Stars Division

Labinska nezavisna i alternativna rock scena, ovog se petka predstavlja u Puli. U pulskom Rock Caffeu četiri će autorska benda svojom live svirkom promovirati aktualnu CD kompilaciju.

Da podsjetimo, krajem listopada prošle godine nezavisni  glazbenici bivšeg rudarskog grada, uz pomoć lokalnog indie labela OSA Media, izdali drugu po redu kompilaciju labinske nezavisne i alternativne glazbene scene. Na CD-u se tako našlo 13 bendova i izvođača, 13 autorskih pjesama i gotovo jednako toliko žanrova.

Već uobičajeno, kompilacija se koncertno promovira ne samo lokalno, već i u većim hrvatskim gradovima. Koncem siječnja uspješni su bili nastupi u riječkom River Pubu, a u petak 17. ožujka Labinjani dolaze u Rock Caffe Pula. Tu će nastupiti legendarni Predrag Ljuna, čvrsti blues predstavit će Vaanka Shkvare, novu žestinu i melodičnost donosi All Stars Divisiona, a najavljeno je i opuštanje uz duhoviti sexy rock show SDP Trio.

Turneja labinske scene nastavlja se krajem idućeg tjedna u zagrebačkom Hard Placeu, a dobar uvod u svirku biti će promocija kompilacije i scene u kultnom Klubu Istrijana, dan ranije.

Kako zvuči kompilacija i što se može poslušati na promotivnim koncertima, zabilježeno je u odličnom videu nastalom tijekom labinske promocije CD-a, održane na dan izlaska kompilacije. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter