Labinci: U Casi Svizzeri podvodio žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog podvodenja dviju ženskih osoba od 36 i 37 godina istarska je policija u Istražni centar Županijskog suda u Puli u utorak u 14 sati prepratila 62-godišnjeg Žiku Andelica, švicarskog državljanina sa stalnim boravkom u Labincima gdje je vlasnik swingerskog kluba Casa Svizzera, potvrdila je policija.

Valter Opašic iz PU istarske kazao je novinarima da je Andelic uhicen u utorak ujutro nakon što su prikupljena saznanja da se u svom poslovnom prostoru tijekom i izvan radnog vremena bavi podvodenjem ženskih osoba, dviju hrvatskih državljanki koje tek povremeno borave na podrucju Istre.

"Kriminalistickim istraživanjem nad Andelicem te su sumnje potvrdene", kazao je Opašic i dodao da su 36-godišnjakinja i 37-godišnjakinja zaradile optužne prijedloge zbog prostitucije.

Žika Andelic je prije nekoliko godina otvorio vrata svoje saune, odnosno kluba, novinarima Glasa Istre pokazavši u cemu sve njegovi gosti, kako muškarci tako i žene, mogu uživati tijekom boravka u Casi Svizzeri.

Napomenuo je tada da gosti placaju ulaz 200 kuna, da ondje nema prostitucije i da nitko nikoga ni na što ne prisiljava, da je sve stvar dogovora. No, ocito je policija držala na oku gazda Žiku i njegovu za ove prostore neuobicajenu djelatnost sumnjajuci da nije sve baš tako bezazleno kako se cini.


Podijeli: Facebook Twiter