Labin: Prijetio policijskim službenicima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetdevetogodišnjak je nakon odsluženih 15 dana zatvora, po izlasku ponovno završio iza rešetaka.

Naime, djelatnici Službe općeg kriminaliteta PU istarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjaju da je 8. studenog oko 00.40 sati, pod vidnim utjecajem alkohola, na naročito drzak način narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Ulici Šćiri u Labinu.

Po dolasku policajaca na mjesto događaja, mladić je počeo vikati te ih vrijeđati i omalovažavati, a s obzirom da nije prestajao, uhićen je i priveden u policijsku postaju. Prilikom policijskog postupanja, 29-godišnjak je prijetio smrću dvojici policijskih službenika.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 29-godišnjaku je nadležni prekršajni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana te je u nedjelju, po izlasku iz zatvora, nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje. U večernjim satima u nedjelju priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter