Labin: Predstavljena lista IDS-HSU-HNS

Koalicijska lista nositelja Tulija Demetlike (I. RADIĆ)
Koalicijska lista nositelja Tulija Demetlike (I. RADIĆ)

"Neki govore da u Labinu vlada atmosfera straha. Možda će se stvarno prestrašiti kada vide našu ekipu pa odustati od izlaska na izbore", poručio je gradonačelnik Tulio Demetlika predstavljajući koalicijsku listu IDS-HSU-HNS za Gradsko vijeće, čiji je nositelj. Demetlika, koji će loviti četvrti gradonačelnički mandat, objavio je da će aspiranti za njegove zamjenike biti isti kao i prije četiri godine - Eni Modrušan i Zoran Rajković.

- Iza nas stoje rezultati; znamo upravljati, imamo viziju razvoja. Nudimo najbolji tim koji građanima može jamčiti stabilnost, sigurnost i kontinuitet, za Labin koji volimo; grad u kojem je svatko jednako poštovan bez obzira na dob i spol, status i imetak, nacionalnost, vjeru ili političko uvjerenje. Zalagat ćemo se za Labin koji otvara perspektivu mladima, poduzetništvu i pruža socijalnu sigurnost svima koji su dio života ugradili u svoj grad, naglasio je Demetlika.

Kandidatima s liste, šarolikih struka i generacija, s čak 11 novih imena, podvukao je, pokrili su sve segmente društva, odnosno interese svih dobnih skupina, od predškolaca do umirovljenika, te spojili javni i privatni sektor.

- Ovi su ljudi, među kojima ima i nestranačkih kandidata, odlučni staviti obraz pred građane i svoje znanje maksimalno dati za Labin koji radi, zaključio je aktualni prvi čovjek Grada, uz neizostavni rudarski pozdrav - "Sretno!".

Svaki od 17 članova liste ponaosob se predstavio pod starogradskom Ložom. Drugo mjesto zauzima Valter Glavičić (IDS), treće Federika Mohorović (nestranačka kandidatkinja), četvrto Alda Miletić (HSU), a peto donedavni predsjednik Vijeća Valter Poropat (IDS). Koalicijskim partnerima najjače stranke u proteklom mandatu pripala su tri mjesta, sva među prvih osam. (I. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter