Labin: Otvoren "Girotondo"

Dio članstva Udruge "Girotondo" (R. SELAN)
Dio članstva Udruge "Girotondo" (R. SELAN)

"Girotondo", udruga za djecu mlade, u subotu je u povodu Europskog dana parkova obilježila početak svog rada priredivši veliku dječju zabavu na zelenoj površini na Katurama.

Uz kreativne dječja radionice i jahanju na konjima te retro igre kao što su šćinke, vijača i lastik, tu je bio i živi "Čovječe, ne ljuti se" Udruge Alfa Albona, plesna predstava "Cool Stepa" i igrokaz Udruge Birikina iz Pule

- Naš redovan rad uključivat će svakodnevne radionice iz stranih jezika, matematike i povijesti za predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce. Također nudimo pomoć u učenju, čitanju lektire i pripremama u pisanju eseja, ali i druženje uz glazbu i još niz drugih sadržaja, kazala nam je Ana Dundara Pajić, koje je uz Tinu Gaspari osnivačica "Girotonda".

Udruga trenutno broji sedam članica obrazovanih za rad s djecom i mladima. Ljetni program sastoji im se od povijesne radionice i izložbe dječjih radova u lipnju, zatim u srpnju od radionice engleskog i španjolskog jezika, povijesti i vrtlarenja te radionica učenja abecede i matematike, koje će biti ponovljene u kolovozu kada će se održati i radionica iz domaćinstva. (R. SELAN)   


Podijeli: Facebook Twiter