Labin: Nije dodijeljena prva nagrada za najljepši izlog

Dobitnici nagrada (A. Š.)
Dobitnici nagrada (A. Š.)

Gradonačelnik Labina Tulio Demetlika s članovima Komisije za odabir najuređenijeg izloga,  u sastavu Irina Belušić Maggi, Ivona Verbanac i William Negri, uručio je jučer nagrade dobitnicima najuređenijih terasa i interijera.

Članovi Komisije dali su generalni osvrt na uređenje izloga, terasa i interijera, čije je ocjenjivanje sprovedeno putem originalnost i kreativnost u načinu predstavljanja proizvoda, uporabi dekorativnih elemenata i uporabi novih i tradicionalnih dizajnerskih dostignuća. Vrednovao se estetski sklad, blagdanski ugođaj i suradnja poduzetnika s institucijama.

Na osnovu bodovanja prva nagrada za najuređeniji izlog nije dodijeljena. Razlozi leže u tome što su se članovi Komisije jednoglasno složili da je  kvaliteta uređenja izloga i terasa ove godine na niskom nivou.

Na drugom je mjestu enoteka Terra za čiji su izlog istakli da karakterizira ciljani odabir božićne dekoracije koja svojom elegancijom, profinjenošću i zlatno-crvenim nijansama elemenata čini harmoničan sklad s postojećim, grafički kvalitetnim i prepoznatljivim aplikacijama na staklu izloga koje daju jasnu informaciju ponudbenih proizvoda trgovine. Dobili su donaciju vrijednu dvije tisuće kuna, koji će, kako smo doznali na prijemu, pokloniti Centru Liče Faraguna.

Na trećem je mjestu fotografski studio Indigo Blu, kojemu pripada nagrada od tisuću i petsto kuna.

Nagrade za najuređenije interijere dodijeljene su konobi i kavani Velo Kafe, te frizerskom salonu Mistyc koji su nagrađeni s tri odnosno dvije tisuće kuna. (I. AHMIČEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter