Labin dobiva vrhunski kompleks koji zaslužuje


- Mogu reći da je sutrašnji dan poseban za naš grad. Dan koji čekamo jako dugo, a kao grad sporta ovakav sportski kompleks i zaslužujemo. Nadam se da će ova dvorana doprinijeti još većim uspjesima naših sportaša, nastaviti stvarati poticajno okruženje za bavljenje sportom što većeg broja djece, ostvariti sve potrebe rekreativaca te zadovoljiti sve ljubitelje sporta u Labinu. Sutra očekujemo spektakl, svi su građani pozvani u njihovu dvoranu i nadam se da se vidimo u što većem broju, rekao je labinski gradonačelnik Valter Glavičić na današnjoj konferenciji za novinare povodom svečanog otvaranja novog Sportskog centra "Franko Mileta" u srijedu.

Uz Glavičića su se novinarima obratili Dalibor Zupičić direktor trgovačkog društva Labin 2000, kao upravitelja Sportskog centra, tajnik Sportske zajednice Grada Labina Siniša Verbanac, te viša savjetnica za kulturu Grada Labina Loredana Ružić Modrušan.

- Radovi na objektu su dovršeni, dvorana je u punom sjaju te će se sutra s početkom u 17.30 sati upriličiti program svečanog otvorenja. Za sve one uključene u ovaj veliki infrastrukturni projekt, nešto više od godine dana od početka radova proteklo je jako brzo, te mislim da zaista svi možemo biti oduševljeni rezultatom, istaknuo je Dalibor Zupičić, direktor Labina 2000 koji upravlja sportskim objektima na području Grada Labina.

Siniša Verbanac, tajnik Sportske zajednice Grada Labina, najavio je jubilarnu 10. Olimpijadu osnovnih škola Labinštine, koju će sutra svečano otvoriti državna tajnica za sport Janica Kostelić.

Nakon same konferencije za medije novinari su obišli dvoranu te se slobodno može reći kako Labin dobiva vrhunski kompleks koji zaslužuje. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter