Labin: 26-godišnjak osumnjičen za devet kaznenih djela

(Ilustracija/Arhiva)
(Ilustracija/Arhiva)

 

Labinska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom utvrdila  sumnju da je počinio devet kaznenih djela, i to dvije krađe, računalnu prijevaru i šest teških krađa.

Muškarca se sumnjiči da je tijekom 2015. godine, u razdoblju od 7. studenog do 20. prosinca, iz stana u Ulici Matije Vlačića u Labinu otuđio novac i cigarete, čime je oštetio 37-godišnjakinju za nekoliko stotina kuna. Potom je iz stana u Ulici Kapelica otuđio novac, nakit i bankovnu karticu, s kojom je potom s bankomata podigao novac, čime je oštetio 56-godišnjaka za više desetaka tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u Ulici Balda Lupetina provalio u stan te otuđio nakit, čime je oštetio 31-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 17. siječnja do 25. veljače ove godine provalio je u četiri stana u ulicama Matije Vlačića, Senari, Karla Kranjca, Matka Laginje te u kuću u Vozlićima, iz kojih je otuđio novac i nakit, čime je oštetio 50-godišnjakinju te  dvije žene u dobi od  56 godina i dvojicu muškaraca u dobi od 40 i 68 godina za više desetaka tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanjapriveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (GI)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter