La piccola sposa, ili sve o pripremi najvažnijeg dana

(Foto CARERA)
(Foto CARERA)

Trinaestero obrtnika Rovinja udružilo je znanje i vještine okupivši se oko projekta La piccola sposa - Mala nevjesta. Riječ je, naime, o zajedničkom nastupu u kojemu objedinjeni potencijalnim bračnim parovima nude svoju pomoć i ideje oko priprema najljepšeg dana u životu - vjenčanja. Naime, na ideju da sve "stave pod zajedničku kapu", došle su dvije mlade poduzetnice, Valentina Oroshi i Ivana Petruz. S obzirom da su na njihove adrese sporadično dolazile mušterije po principu rekla-kazala, odlučile su u zajednički proboj na tržište.

- Zbog svoje ljepote i pitoresknosti Rovinj je zasigurno jedno od najromantičnijih mjesta za vjenčanje. Osim domaćih ljudi, mnogi turisti koji ga jednom vide vraćaju se ne bi li se u njemu i vjenčali. No, ti iako slatki dani prepuni su pripremnih stresova, koji su tim jači ako ne znaš kome, na kojoj adresi i jeziku da se obratiš, veli nam Valentina Oroshi, koja je u projektu La piccola sposa, kako sama veli, udružila nabolje od najboljih obrtnika.

U krugu "trinaestero" nalazi se zlatarnica Albert; Studio Hart; Beauty centar Linda; Modni salon Sharta; slastičarnica Breški; Studio Infinity; Hair studio Gea; Carera 55; mesnica "Milan"; Kreativni studio Clavis Benčić; Foto Carera; Istra'info i Shift. Svi zajedno, svako u svom segmentu, trudimo se, i to uz određene popuste, olakšati i što više uljepšati taj dan, veli Valentina Oroshi.

A da bi budućim parovima uistinu bilo lakše i jednostavnije izradili su i prospekt La piccola sposa, koji će se distribuirati na frekventnim gradskim punktovima, ali se i predstavili u svoj svojoj raskoši proizvoda na jednodnevnoj prezentaciji u rovinjskom MMC-u. Da su tom prilikom uistinu dali sve od sebe, riječi su i jednog mladog para Daniela i Maria-Lucije, koji za rujan najavljuju dan vjenčanja.

- Naravno, da su pripreme pomalo u tijeku, pa već neko vrijeme "rekreativno" obilazimo slične manifestacije. Konkretno, pale su Rijeka i Pula, pa uistinu možemo reći da je ova prezentacija opravdala sva očekivanja. Dapače, već smo ugovorili nekoliko ponuda, kažu simpatični budući supružnici.

Također, valja imati na umu i da svaki poduzetnik budućem klijentu nudi osobni popust, odnosno, po jedan posto sniženu cijenu. Ukupno, ukoliko ih se angažira svih trinaest, i popust će biti u toj visini. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter