"Kutic kolutic" preselio na Radio Arenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je krajem prošle godine ukinuta na Radio Puli, odgojno-obrazovna emisija za djecu "Kutic kolutic" Dejana i Jasne Gotal pronašla je novi medijski prostor pa ce pocetkom školske godine, 8. rujna, poceti s emitiranjem na Radio Areni.

Termin u kojemu ce slušatelji moci cuti pregršt zabavnih, zanimljivih i edukativnih sadržaja ostaje isti - utorkom, srijedom i cetvrtkom u 7.30 sati. Emisija ce trajati pet do sedam minuta i kao i prethodne tri sezone bit ce sastavljena od dramskih tekstova, basni, skeceva, zagonetka, razgovora s djecom...

- Ponudili smo ju na više radio stanica, ali jedina na kojoj su pokazali interes za emisiju bila je Radio Arena, kazao je Dejan. "Kutic kolutic" financira Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehnicku kulturu Grada Pule, a cilj Dejana i Jasne nije samo pružiti najmladima kvalitetnu zabavu i prostor u kojemu se mogu izraziti, vec ih i zainteresirati za medij koji im je sve manje namijenjen.

To su uspjeli i zahvaljujuci radionicama koje su održavali na Sajmu knjiga u Istri i u Zemlji bez granica u Osijeku. Dejan je kazao i da je "Kutic kolutic" jedna od rijetkih preživjelih radio emisija za djecu u Hrvatskoj, a nacin na koji je koncipirana trenutno je jedinstven. Voljeli je nisu samo najmladi, isticu voditelji, vec i njihovi roditelji, none i nonici, ali i svi oni koji su u to doba odlazili na posao.


Podijeli: Facebook Twiter