Kupaonica iz mašte

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukoliko su vaše kupaonske instalacije, keramika i zidovi u dobrom stanju, ali jednostavno ste se zaželjeli neke manje promjene, pokušajte s nekim od prijedloga u nastavku! Kupanje je pola zdravlja, a da bi bilo ugodnije, dok uživate u baloncicima pjene, neka vam pogled ne bježi od uvijek istog prizora. Samo nekoliko novih držaca za rucnike dat ce novu dimenziju vašeg najintimnjijeg dijela doma.

Što vam sve treba?
Prazne limene kante za boju (od 2 ili 3 litre)
Bušilica
Vijci za zid (ili knauf)
Po izboru, tapeta ili metalic akrilna boja.

A kako?
Limene kante za boju dobro ocistite, s vanjske strane uklonite naljepnice, a ukoliko je potrebno, obojite ih u srebrnu ili neku drugu metalic boju.
Ukoliko se u kupaoni na nekom od zidova nalaze tapete, ostatke iskoristite i obucite u njih kantice.
Na dnu svake kantice izbušite rupicu i pricvrstite ih na zid
Rucnike zarolajte i umetnite ih u kantice.

Mali trikovi:
Umjesto rucnika, u ovakve zgodne kantice možete pohraniti i cetke za kosu, sušilo, razne kremice i pribor. U tom slucaju na zid cete ih pricvrstiti tako da rupicu izbušite na bocnoj strani i na zid ih ušarafite okomito jednu pored ili ispod druge. Ovo je odlicna ideja i za ostale dijelove stana poput kuhinje, hodnika ili djecje sobe.
Osvježite svoju kupaonicu na nacin da oko postojeceg elementa na kojem se nalazi umivaonik sašijete jednostavnu zavjesicu. Ovo je vrlo jeftin i jednostavan trik koji ce vizualno promijeniti cijeli kupaonski interijer.


Podijeli: Facebook Twiter