Kupaci kostim - sportski ili koketni?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sportski, zavodljivi, elegantni, koketni, šareni, jednobojni, u žarkim bojama ili akromatski look, jednodijelni, dvodijelni.... sve su to pitanja koja su kljucna prije odlaska na plažu.

No, ne dajte se smesti, najprije odlucite što vam najbolje pristaje, tek onda proucavajte trendove i na koncu pokušajte uciniti "mrak" spoj koji ce mamiti uzdahe na plaži.

Dakle, u trendu su žarke boje, printevi životinjskog uzorka, ali i elegantno i nenametljivo u sivim tonovima.

Naravno, nisu svi kupaci kostimi za kupanje, neki modeli bikinija idealni su za zavodljiv hod po užarenom pijesku ili samo za suncanje na raskošnim jahtama.

Uz bikini najvažniji bit ce modni dodatci kao što su naocale, nakit, prostirka, torba... Naravno, sve ce odrediti vaš stil - hocete li na plažu u krpenim tenisicama, japankama ili zavodljivim natikacama s visokom potpeticom, u vrucim hlacicama ili lepršavoj haljinici...

I na kraju ne zaboravite na pokrivalo za glavu. Šešir širokoga oboda savršeno ce štititi vaš ten od štetnog utjecaja suncevih zraka, a sportska šilterica bit ce pravi izbor ako ste sportski tip koji ne može odoljeti rundi picigina u plicaku.


Podijeli: Facebook Twiter