Kup: Slaven Belupo - Hajduk 1:2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja: 2.500. Sudac: Batinić (Osijek). Strijelci: 0:1 Sušić ('56), 1:1 Vugrinec ('77), 1:2 Stojanović (90+1). Crveni kartoni: Vršajević (Haj,18), Kokalović (Slaven Belupo, '85), Bubnjić (Slaven Belupo, '90).

U prvom polufinalnom susretu Hrvatskog kupa u Koprivnici su nogometaši Hajduka pobijedili Slaven Belupo s 2:1 (0:0), te su Splićani nadomak finala.

Splićani su slavili pogotkom Danijela Stojanovića u sudačkoj nadoknadi nakon slobodnog udarca Gorana Jozinovića. Hajduk je već u 17. minuti ostao bez isključenoga Avdije Vršajevića, ali je splitska momčad i s igračem manje povela zgoditkom Tina Svena Sušića u 56. minuti.

Domaćini su izjednačili pogotkom veterana Davora Vugrinca u 77. minuti, no potom je sudac Damir Batinić Slavenu isključio čak dva igrača, da bi u sudačkoj nadoknadi Stojanović pogodio za pobjedu Hajduka.

Uzvrat je 17. travnja u Splitu, a istog datuma je na programu i uzvrat drugog polufinalnog para u Zagrebu između Lokomotive i Cibalije (1:1). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter