Kup "Krešimir Ćosić": Stoja dočekuje Sonic Puntamiku

Uzdanica Stoje - Vedran Pušić (Snimio Manuel ANGELINI/Arhiva)
Uzdanica Stoje - Vedran Pušić (Snimio Manuel ANGELINI/Arhiva)

U srijedu će se u dvorani na Stoji, s početkom u 17 sati, igrati dvoboj pretkola košarkaškog Kupa Hrvatske između Stoje i Sonic Puntamike iz Zadra. Bit će to ogled pobjednika istarske i dalmatinske regije, igra se samo jedna utakmica, a pobjednik će izboriti plasman u osminu finala Kupa "Krešimir Ćosić" i ogled s jednim od nižerangiranih A-1 ligaša.

- Budući da je ove sezone A-2 liga - zapad krnja, sa samo devet momčadi, Kup nam je dobro došao da bismo odigrali što više utakmica. Usto, budući da se u ovom rangu zasigurno najbolja košarka igra u Dalmaciji, ogled protiv Zadrana će nam poslužiti da vidimo na čemu smo, koliko vrijedimo i možemo li parirati dalmatinskim klubovima te pozivamo gledatelje da nas dođu podržati - rekao je Damir Medančić, sportski direktor Stoje.

Puno će toga u sutrašnjem susretu ovisiti i o uzdanici žutih Vedranu Pušiću.

- Igrao sam protiv njih u Prvoj ligi, no otad je prošlo dosta vremena i ne mogu puno reći o sadašnjoj momčadi koju ove sezone nisam imao prilike vidjeti kako igra. Zadrani su oduvijek igrali borbenu i agresivnu košarku, pa očekujem da će tako biti i sutra te želimo li nešto napraviti, morat ćemo se "potući" s njima. Imamo puno problema s ozljedama ove sezone, no dat ćemo sve od sebe. Ako budemo djelovali kao kolektiv, te ako Belina bude imao svoj šuterski dan, a ja budem pravi ispod koša, mislim da ih možemo iznenaditi - uvjeren je Pušić. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter