Kup: Istra 1961 čeka pobjednika Rijeka - Osijek

Ilustracija iz arhive (M. MIJOŠEK)
Ilustracija iz arhive (M. MIJOŠEK)

U poluzavršnici Hrvatskog nogometnog kupa igrat će Slaven Belupo i Dinamo, dok će drugi polufinalni par činiti Istra 1961 i pobjednik četvrtfinalnog ogleda između Rijeke i Osijeka.

To je odlučeno današnjim ždrijebom u Zagrebu održanom pod ravnanjem predsjednika Povjerenstva za natjecanje Nevena Kolića. Prema već ustaljenoj praksi, u ždrijebu su izravno sudjelovali predstavnici klubova sudionika polufinala pa je tako predstavnik Rijeke Srećko Juričić izvukao kuglicu s imenom Slaven Belupa kao domaćinom prve utakmice u prvom paru.

Predstavnik Slaven Belupa Robert Kerovec na nagovor ostalih sudionika ždrijeba preuzeo je odgovornost te odredio svom klubu suparnika u polufinalu: izvukao je Dinamo.

Predstavnik Istre 1961 Đino Radolović potom je izvukao kuglicu s natpisom Rijeka/Osijek.

Tako će se 12. ožujka 2014. godine u prvim utakmicama sastati u Koprivnici Slaven Belupo i Dinamo te pobjednik iz četvrtfinalnog ogleda Rijeka-Osijek protiv Istre 1961, a uzvrati su na rasporedu za 14 dana. Jedina je nepoznanica protivnik Istre 1961, a njega ćemo doznati nakon četvrtfinalnih utakmica između Rijeke i Osijeka od kojih se prva igra 4. veljače u Rijeci, a uzvrat 12. veljače u Osijeku. Prva utakmica finala Hrvatskog kupa igrat ćer se 7., a uzvrat 21. svibnja 2014. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter