Kup Hrvatske - Slaven Belupo u polufinalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon Cibalije i Lokomotive plasman u polufinale hrvatskog nogometnog Kupa izborio je i Slaven Belupo, koji je u dramatičnom uzvratnom susretu četvrtfinala u Koprivnici pobijedio Zadar 3:1 nadoknadivši poraz od 0:1 iz prve utakmice u Stanovima.

Golove za Slaven postigli su Vugrinec (4), Šaban (78) i Bubnjić (90+2), dok je strijelac za goste bio Mršić (49).

Posljednjeg sudionika polufinala doznat ćemo 12. prosinca, kada je u Splitu uzvratni susret četvrtfinala između Hajduka i Zeline. Prva utakmica u Zelini završila je bez pobjednika, 1:1.

Cibalia i Lokomotiva plasman među četiri najbolje momčadi Kupa izborile su u utorak. Cibalia je u uzvratnom susretu četvrtfinala na gostovanju pobijedila Osijek 3:1, a kako je prvi susret završio 1:1, Vinkovčani su izborili plasman u polufinale. Cibalia je povela već u 50. sekundi utakmice nakon brze kontre golom Koledića. Osijek je izjednačio u 51. minuti, a strijelac je bio Lešković, no dvije minute kasnije gosti su ponovo poveli golom Puljića. Mladen Bartolović je u sudačkoj nadoknadi razriješio sve dvojbe postigavši treći pogodak za sastav iz Vinkovaca.

Lokomotiva je na stadionu Maksimir odigrala 0:0 protiv GOŠK-a, nakon što je u prvom susretu u Dubrovniku slavila 1:0. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter