Kup Hrvatske: Nogometaši Vrsara dočekuju Dinamo

Leo Biondić (desno), napadač Vrsara (M. MIJOŠEK)
Leo Biondić (desno), napadač Vrsara (M. MIJOŠEK)

Među žiteljima Vrsara, bez obzira na to je li riječ o nekome tko prati sportska zbivanja ili se radi o običnom građaninu, u posljednjih je mjesec dana top-tema u kafiću, na ulici, na radnom mjestu ili u obitelji, sutrašnja nogometna utakmica između lokalnog županijskog prvoligaša Vrsara i zagrebačkog Dinama, u okviru šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Kakvo raspoloženje vlada u redovima Vrsara uoči ove utakmice?

- Među svim igračima vlada pozitivna atmosfera, svi smo motivirani za taj ogled, bez obzira što nam je protivnik veliki Dinamo. Upravo je Dinamo razlog da u utakmicu ulazimo s velikim guštom, kaže Leo Biondić, napadač Vrsara, koji jedva čeka da sudac označi početak susreta.

Bi li vam bio draži neki  lakši protivnik?

- Ne, jer je utakmica sa sudionikom Lige prvaka san svakog amaterskog igrača i doživotna uspomena. Ne igra se svaki dan takva utakmica. O njoj ćemo još dugo pričati, bez obzira na rezultat. Mogu prenijeti razmišljanja svih mojih suigrača da se unaprijed nećemo predati. Pokušat ćemo pred našom publikom ostaviti što boji dojam, a ja osobno potajno priželjkujem da u ovoj utakmici zatresem mrežu Dinama. To bi mi bila najveća nagrada u mojoj sportskoj karijeri. Znam da će sutra u Vrsaru biti prava nogometna fešta, a to je najvažnije - zaključio je Leo Biondić. (Slaven BRAJKOVIĆ)

Vrsar - Dinamo
Početak u 15.30 sati
Utakmica 1/16 finala Kupa Hrvatske
Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)
Pomoćnici: Kezele (Rijeka) i Radić (Kastav)

 


Podijeli: Facebook Twiter