Kup Hrvatske: Istra 1961 gostuje u Kranjčevićevoj

Siguran na desnom boku - Jure Obšivač (D. MEMEDOVIĆ)
Siguran na desnom boku - Jure Obšivač (D. MEMEDOVIĆ)

Priželjkivali su u pulskom prvoligašu da budu domaćini u susretu osmine finala Kupa Hrvatske protiv Zagreba, ali im se sreća nije nasmiješila. Voljom ždrijeba taj će se susret 30. ovog mjeseca igrati u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj.

Tako će "zeleno-žuti" imati dodatno otežan posao u nastojanju da preko domaćeg drugoligaša izbore ulazak među osam najboljih klubova u kup natjecanju. Bez obzira na siromašan igrački kadar kojim raspolaže, trener Pamić upravo u Kupu vidi priliku da, uz malu naklonost sreće, njegova momčad dogura daleko.

- Bilo bi lijepo da igramo na našem stadionu i zbog toga što bi bili veći favoriti, zbog puta, zbog naših gledatelja, na koncu i troškova. Ta se utakmica igra između dva prvenstvena susreta u kojima smo domaćini Slaven Belupu i Osijeku pa bi i s te strane bilo odlično kad ne bismo morali odlaziti iz Pule, govorio je dan uoči ždrijeba Igor Pamić.

Istina je da je Zagreb sad drugoligaš, ali po svoj prilici mogao bi se odmah vratiti u prvi razred, jer je dobar dio prvoligaške momčadi ostao na okupu.

Dakle, Puljani će u petak, 25., u 14. kolu Prve HNL ugostiti momčad iz Koprivnice, u srijedu će u Kupu gostovati u Zagrebu, a potom će u subotu na "Drosinu" stići Osijek. Tri vrlo važne utakmice za "zeleno-žute" u kratkom razdoblju, nakon kojih će biti jasnije u kakvom će raspoloženju trener Pamić i njegovi igrači otići na zimsku stanku. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter