Kultni rock hitovi za Puljane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Beogradski Queen Real Tribute band iz grupacije Realtribute.org podsjetio je sinoc okupljene u klubu Uljanik na neka od najboljih djela jednog od najvecih rock bendova svih vremena.

Po svemu težeci biti bliži originalu, Queen Real Tribute odraduje solidan posao, doduše, brk beogradskog Freddyja nije pravi, no glas mu je opasno blizu, beogradski Brian May nema toliko kovrca koliko brade, ali pali gitarom sasvim skidajuci original pa ne cudi što je medu publikom bilo pjevanja, plesanja i skakanja na omiljene hitove Kraljice.

Koncert je, vec tradicionalno, zapoceo iza ponoci introm iz "Flasha", koji se ubrzo prelio u instrumental kako se bend posložio na bini te nakon toga prešao u izvedbu "We Will Rock You". Nadalje, publika je s bendom pjevala "I Want It All", "It's A Kind Of Magic" i "Under Pressure", dok bi se beogradski Freddy svako toliko zaletio iza pozornice da bi odjenuo neki drugi ikonicni Mercuryjev outfit.

Nisu izostale ni izvedbe "Another One Bites The Dust", "Headlong", "Who Wants To Live Forever" i odlicne "I Want To Break Free", a publika se pak raspojasala na kultne "Bohemian Rapsody" i "Show Must Go On", koje je bend izveo pri kraju zašecerivši nastup i bisom tijekom kojeg je izvedena i "Radio GaGa".

Ucinilo nam se da je koncert bio za koju nijansu slabiji od njihovog posljednjeg gostovanja prije dvije godine, no svejedno odlican, što se najbolje ocitavalo u gotovo nevidljivim prijelazima s matrica dijelova originalnih skladbi na živu svirku tribute benda.


Podijeli: Facebook Twiter