Kultni Dinosaur Jr. i Chris Brokow u Tvornici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kultni američki kantautor Chris Brokow nastupit će u subotu 16. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture prije koncerta jednog od najznačajnijih i najutjecajnijih američkih alternativnih rock sastava svih vremena, Dinosaur Jr. Njima će to biti drugi nastup pred hrvatskom publikom, nakon sjajnog koncerta od prije nekoliko godina u zagrebačkom Boogaloo klubu.

Široj publici Chris Brokow najpoznatiji je kao bubnjar Codeinea i gitarist Comea, dva benda koji su u 1990-tima objavljivali za izdavačke nezavisne kuće Sub Pop i Matador i po mnogočemu označili američku nezavisnu scenu. Prije desetak godina Chris se više okreće solo radovima. U Zagreb dolazi u sklopu turneje na kojoj promovira svoj posljednji studijski album "Gambler's Ecstasy", objavljen prošle godine.

Dinosaur Jr., sastav iz Massachusettsa, izvršio je nemjerljiv utjecaj na indie i alternativnu scenu u posljednjih 25 godina. U originalnoj postavi (J Mascis, Lou Barlow i Murph), Dinosaur Jr. podsjetit će fanove na svoj bogati katalog prepun fantastičnih dragulja, te ujedno predstaviti i hvaljeni posljednji studijski album "I Bet On Sky", objavljen prije dva mjeseca.

Ulaznice za ovu prvoklasnu alternativnu rock poslasticu u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i u Tvornici kulture. Pretprodajna cijena iznosi 120 kuna, dok će na dan koncerta imati cijenu od 140 kuna. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter