Kuljanac: Ostat ćemo prvoligaši!

Miroslav Kuljanac (D. MEMEDOVIĆ)
Miroslav Kuljanac (D. MEMEDOVIĆ)

Igor Pamić se nakon "pokera" što su ga njegovim pulenima podarili nogometaši Zagreba nije pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je zeleno-žute boje "branio" njegov pomoćnik Miroslav Kuljanac.

- Uvjeren sam da ćemo sačuvati prvoligaški status. Bit će teško, ali riješit ćemo to kako treba - uvjeren je Kuljanac. - Utakmica? Jedino ne znam za tu spornu situaciju kod prvog gola Zagreba, trebat ćemo pogledati snimku, ali na ovakav rezultat je teško u tome tražiti opravdanje. Premda, taj prvi pogodak umnogome je promijenio situaciju na terenu i usto smo ga primili u najnezgodnije vrijeme, neposredno pred odmor. Nismo očekivali da ćemo biti tako loši, sad što je tu je, planovi se mijenjaju i umjesto odmora već danas u deset sati ujutro je trening na "Drosini" i nastavlja se borba.

Radonjić i Križman upitni, Jo "pocrvenio", Obšivač se ženi u petak, većina igrača već je glavom na odmoru, teško će biti posložiti sve kockice za dodatne kvalifikacije sa Sesvetama.

- Obšivač je i tako dobio treći žuti karton, pa ga neće biti na prvoj utakmici, dok ćemo za ostale vidjeti u kakvom će stanju biti. No, ja sam optimist pred dvije utakmice koje su za nas biti ili ne biti. Ne smatram da su Sesvete slaba momčad, ali uvjeren sam u prolazak - nije dvojio Kuljanac. (I. CEROVAC)

 


Podijeli: Facebook Twiter