Kukučka odstupio, Mostahinić preuzeo Jadran

Ivan Kukučka (Arhiva)
Ivan Kukučka (Arhiva)

Posljednji poraz na gostovanju u Crikvenici (0:2) u klasičnom derbiju začelja koji je fenjeraša, porečki Jadran još više udaljio od ostanka u Trećoj HNL - zapad, očito je bila kap koja je prelila čašu strpljenja dosadašnjeg trenera Ivana Kukučke koji je nakon tog susret podnio neopozivu ostavku.

- Trudio sam se ovo kratko vrijeme koliko sam proveo u Poreču davati maksimum, no taj zajednički trud igrača i mene nije davao ploda - rekao je Kukučka. - Nakon što ni protiv pretposljednje Crikvenice nismo uspjeli ne samo osvojiti ni bod, već ni zabiti gol, postalo mi je jasno da je momčadi potrebna značajnima promjena da bi možda ipak izašla na put spas, kazao je Kukučka.

Nekoliko nogometnih entuzijasta koji ove tmurne jeseni za Jadran logistički pomažu klub, na čelu s tajnikom Cvijetinom Lukićem, dogovorili su s nekadašnjim klupskim golgeterom, a danas trenerom juniora Deanom Mostahinićem da privremeno preuzme treniranje momčadi ovoga tjedna. Mostahinić će s klupe voditi Jadran u posljednjoj jesenskoj utakmici koju u subotu na stadionu SRC Veli Jože od 13.30 sati igra sa senjskim Nehajem.

- U koliko god se teškoj i naizgled beznadnoj situaciji Jadran nalazio, ponudu da privremeno preuzmem vođenje prve momčadi nisam smio odbiti - rekao je Mostahinić koji je jučer odradio prvi trening s momčadi. - Jadran je moj klub i ako mu ikako mogu pomoći, pa makar i kroz tih par treninga i utakmicu koju ću u subotu odraditi, nastojat ću dati sve što je trenutno u mojoj moći. (Kristijan KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter