Kuglačice Istre izgurale "nasukani" autobus

Porečanke i Riječanke zajedničkim snagama guraju bus…
Porečanke i Riječanke zajedničkim snagama guraju bus…

Porečkim je kuglačicama vrlo sadržajan bio povratak iz Đakova s prvenstvenog susreta u noći sa subote na nedjelju dok je veliki dio Hrvatske zasipao gust snijeg.

- Prvo smo na autocesti kod Jastrebarskog u naš mini bus prihvatile osam kuglačica Rijeke koje su se vraćale s gostovanja iz Koprivnice i doživjele prometnu nezgodu kada je njihov kombi izletio s ceste, priča Ružica Močibob, trenerica porečkih kuglačica.

- Potom smo u Delnicama morale sići s autoceste i nastaviti starom cestom kroz Gorski kotar koja je više sličila na bob-stazu. Na usponu kod Lokvi iz suprotnog je smjera naišao drugi autobus i kako smo se na gotovo snijegom zatrpanoj cesti morali pomaknuti udesno da bismo se mimoišli, naš je autobus zapeo u snježnom nanosu sa strane. Stoga smo ga, nas ukupno 20 žena iz Poreča i Rijeke, s našim predsjednikom Matom Vasiljom i vozačevim kolegom, uspjele izgurati iz tog snježnog nanosa. Naše je devetosatno putovanje iz Đakova u Poreču sretno završilo oko tri sata ujutro, ispričala je Močibob. (K. KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter