Kućica Djeda Mraza na pulskim Giardinima

Kućica se užurbano priprema za djeci omiljenog stanara - Djeda Mraza (M. ANGELINI)
Kućica se užurbano priprema za djeci omiljenog stanara - Djeda Mraza (M. ANGELINI)

Danas se u 11 sati na pulskim Giardinima službeno otvara Božićni sajam u organizaciji udruge Razvoj na kojem će posjetitelji moći kupiti koju ručno izrađenu sitnicu, ali i zabaviti se uz kavicu i kolač, toplo vino ili neku drugu prigodnu deliciju. Sajam traje do 30. prosinca.

Programi ujutro i popodne

U ponuditi će se i ove godine moći pronaći proizvodi ručne izrade koji su idealan i jedinstven dar - ukrasi, dekoracije, uporabni predmeti, ručno rađene igračke i ostalo za djecu, unikatni nakit i torbice, delicije vlastite proizvodnje (med, fritule, kolači, čokolada, vino, likeri, kuhano vino, kobasice, palačinke…).

Na Giardinima će od 17. do 30. prosinca biti smještena i Kućica Djeda Mraza - centar kreativnih pričalica, laboratorija i crtaonica. Programi će se održavati svakodnevno u jutarnjim satima od 10 do 12 sati, odnosno u popodnevnim od 17 do 19 sati (izuzev 25. prosinca), a Djed Mraz će boraviti u kućici i primati želje od 21. do 24. prosinca od 9.30 do 12 sati i od 17 do 19 sati. Mališani će ovom prilikom moći napisati i poslati prigodno pismo Djeda Mrazu, čiji će privremeni poštanski sandučić biti upravo na lokaciji Giardini bb.

Djed Mraz na Rockatarati

Djed Mraz će 19. prosinca nakratko napustiti svoju Kućicu te će se u pratnji Twin Horna na motoru, u 11 sati, posjetiti Rocktaratu gdje će ga dočekati zbor Osnovne škole Kaštanjer i glazbeni kreativci iz studija Čarobna frula. Cijeli prosinački program obogatit će Teatar Naranča, Društvo Naša djeca, Zemlja zabave, Udruga Razvoj, Studio Zaro, AB Original, Birikina, Piccoli terremoti i klaun Marek koji će se pobrinuti da najmlađima kraj godine bude raznovrstan i zabavan. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter