Kucanice odabrale naj-vibrator

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Casopis Good Housekeeping, koji je nakon gotovo 80 godina postojanja prvi put spomenuo seks, iznenadio je mnoge raspisavši natjecaj za testiranje seksualnih pomagala.

Biblija za kucanice, magazin Good Housekeeping raspisao je natjecaj u kojem traži 100 volonterki koje žele testirati najbolje vibratore na tržištu.

Ova mjesecna publikacija još je 2003. godine pocela objavljivati tekstove o seksualnim pomagalima i internetskoj pornografiji, te na taj nacin izmijenila svoj dotadašnji uštogljeni imidž. Tada je ovaj casopis, koji u Britaniji izlazi od 1922., prvi put objavio tekst o seksu.

Casopis je sad, u listopadskom izdanju, objavio rezultate natjecaja u kojem su od žena u dobi od 30 do 65 godina tražili da testiraju najbolje vibratore u Velikoj Britaniji. Volonterke su trebale ocijeniti svaki vibrator u cetiri kategorije – lakoca rukovanja, upute, buka i zadovoljstvo.

Najslavniji vibrator u konkurenciji Rabbit našao se na cetvrtom mjestu, sa 61 bodom od mogucih 100. Nadjacao ga je vibrator koji grije (66/100), kao i vibrator Bedside Bullet (67/100), a na prvo mjesto sa 74 boda probio se vibrator u obliku slova S.

Istraživanje je pokazalo da je cak 87 posto volonterki i prije koristilo vibratore, te da je 52 posto njih vibrator nabavilo na muževu inicijativu.


Podijeli: Facebook Twiter