KTM na struju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva fotografija KTM Freeride motocikala je, unatoc strogom embargu s Austrijske strane, objavio Njemacki casopis Das Motorrad. Nije trebalo dugo cekati da na internet dospiju i nove fotografije ovih elektro dvokotaca kojima Austrijanci krecu u osvajanje elektro tržišta…

Sada su se pojavile slike na kojima su puno bolje vidljivi detali bitni za išcitavanje eventualne konfiguracije ovih elektro dvokotaca. Prema njima je vidljivo kako je prednji kraj supermoto modela zbog svoje izvedbe slicniji biciklu nego klasicnom off road dvokotacu, dok je prednja vilica enduro inacice izvedena prema pravilima moto struke.

Iz novih se slika takoder bolje vide detalji poput elektro motora i okvira koji je osnova ovih dvaju motocikala. Tako je sada vidljivo da se elektro motor i zamjenjiva baterija nalaze used okvira koji je izveden kombinacijom celicnih cijevi i aluminija, dok se prvotno nagadalo kako su dvokotaci bazirani na aluminijskom okviru.

Freeride modeli se osim po prednjoj vilici razlikuju i po pneumaticima dimenzija 21 i 18 cola dok su rep dvokotaca i sjedalo identicni na oba modela. Oba dvokotaca trebali bi biti klasicnih dimenzija.


Podijeli: Facebook Twiter