Ksenija Pajcin i decko pronadeni mrtvi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevacica Ksenija Pajcin i njen decko, maneken Filip Kapisoda pronadeni su u utorak navecer mrtvi u stanu u Nikšickoj ulici broj 5 u beogradskom naselju Voždovac, javljaju elektronicki mediji. Oboje imaju prostrijelne rane na glavi. Ksenija ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Filip ima samo izlaznu ranu na tjemenu.

Istraga je u tijeku, a prema svemu sudeci najvjerojatnije rijec je o ubojstvu i samoubojstvu. B92 doznaje da je Kapisoda najprije ubio Pajcin hicem u glavu pa zatim i sebe o cemu svjedoci podatak da je kraj njegovog tijela pronaden pištolj.

Beživotna tijela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u svom stanu na Voždovcu. "Blic" javlja da nitko od susjeda nije cuo pucnjeve, ali navode da se poznati par u posljednje vrijeme cesto svadao. Policija je navodno prije dva dana zbog prijavljenog nasilja dolazila u stan pjevacice, ali tada nitko nije bio priveden.

Pop pevacica Ksenija Pajcin rodena je 3. prosinca 1977. u Beogradu. Karijeru je zapocela kao plesacica u diskotekama. Potom je postala clanica grupe The Duck. Hitom "Daco, volim te" grupa je postigla popularnost medu mladom publikom. Ksenija je potom snimila prvi od svoja dva albuma - "Ksenija", a bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu.

Nastupala je na mnogim manifestacijama i natjecanjima, kao i dobrotvnornim koncertima. Bila je asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilica Minimaksa na televiziji Palma. Slovila je za jednu od najseksipilnijih javnih osoba u Srbiji i zbog toga je cesto bila tema estradnih glasina.

Filip Kapisoda je roden 1987. godine u Cetinju, bavio se rukometom, a potom se posvetio karijeri manekena.


Podijeli: Facebook Twiter