Krulčić: Zastupam interese svih naših građana


Kandidat za gradonačelnika Pazina Renato Krulčić i predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin Dragan Šipraka održali su konferenciju za novinare na kojoj su se, pred zgradom stare pazinske Hrvatske gimnazije, osvrnuli na rezultate lokalnih izbora. Na kojima je Krulčić, kao kandidat za gradonačelnika osvojio 47,35 posto, a lista IDS-HNS-HSU za članove vijeća 46,53 posto, što je dvostruko više od drugoplasirane liste.

Transparentno upravljanje gradom

- Zahvaljujemo svima koji su dali glas našoj listi i kandidatu za gradonačelnika Renatu Krulčiću, rekao je Šipraka. Uz to zahvalio je i svim koalicijskim partnerima i kandidatima koji su bili na njihovoj listi. Ohrabren postignutim rezultatima Šipraka je pozvao birače da izađu i na drugi krug lokalnih izbora i svoj glas daju Renatu Krulčiću. Voljom birača koalicija IDS-HNS-HSU u pazinskom je gradskom Vijeću, koje ima 15 vijećnika, osvojila osam mandata. To, kaže Šipraka, obvezuje na odgovorno i transparentno upravljanje gradom kako bi se opravdalo ukazano povjerenje birača. Lista IDS-HNS-HSU je dokaz da prihvaćamo različitosti, dodao je, i naglasio kako su njihovi vijećnici uvijek, kao i do sada, spremni prihvaćati sva konstruktivna mišljenja koja su doprinosila i koja mogu doprinijeti razvoju grada Pazina.

Zahvalu biračima, svima Pazinkama i Pazinicima na ukazanom povjerenju u prvom izbornom krugu uputio je i Renato Krulčić, pozvavši ih da i u drugom izbornom krugu izađu na izbore i da mu ponovno daju povjerenje. Krulčić je posebno zahvalio i koalicijskim partnerima koji su svojim aktivnostima doprinijeli ovakvim izbornim rezultatima.

- Ovako sastavljenom listom kandidata, koji su ušli gradsko Vijeće, dajemo snažnu poruku da i u Vijeću želimo nastaviti dosadašnju suradnju s koalicijskim partnerima, a ja, kao gradonačelnik grada Pazina zastupam interese svih naših građena,  neovisno o političkim opredijeljenima, poručio je Krulčić.

Nastaviti razvijati suradnički odnos

- Tijekom predizborne kampanje, za vrijeme nadmetanja za članove Gradskog vijeća, bili smo suparnici drugim političkim opcijama, ali sada, kada je sastav vijeća poznat pozivam sve vijećnike da postanemo suradnici i da u iduće četiri godine zajedničkim snagama naš Pazin nastavimo graditi kao što smo ga gradili i do sada. Pozivam sve vijećnike da svojim zalaganjem, radom i trudom zajedno doprinesemo da Pazin bude ljepši ugodniji i sigurniji grad za život svojih građana. Slušat ćemo i uvažavat mišljenja svih koji će zastupati naše građane u gradskom Vijeću, a to smo i dokazali proteklih godina. Upravo tim putem želimo nastaviti razvijati dugogodišnji suradnički odnos te očekujem podršku dosadašnjih cijenjenih partnera i u drugom krugu.

U drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika grada Pazina Krulčić će, kaže, nastaviti voditi energičnu, afirmativnu i kreativnu kampanju. Na način kako ju je i do sada vodio. Vodit će kampanju koja pokazuje poštovanje prema Pazinu i svim njegovim građanima, kojima, kako kaže, želi dati motivaciju da zajedno s njime nastave graditi Pazin i nakon drugog izbornog kruga. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter