Krulčić: Povjerenje oprobanoj pazinskoj upravi

Renato Krulčić, Mirjana Galant i Veljko Brajković
Renato Krulčić, Mirjana Galant i Veljko Brajković

Odgovornu ulogu vođenja Pazina preuzeli smo prije četiri godine i u tom smo se periodu trudili opravdati povjerenje koje su nam građani ukazali. Mislim da smo u tome uspjeli pa pozivam građane da u nedjelju izađu na izbore te zaokruže redni broj 3 na glasačkom listiću, odnosno da daju povjerenje sigurnoj i oprobanoj gradskoj upravi, poručio je sadašnji pazinski gradonačelnik i IDS-ov kandidat za novi mandat Renato Krulčić.

- Želimo grad po mjeri svih njegovih stanovnika u kojem je ugodno živjeti te koji postiže ekonomski rast. Zato smo sastavili program s pet osnovnih točaka koji uključuje razvoj gospodarstva kroz industrijske zone, izgradnju potrebne infrastrukture, brigu za najmlađe i najstarije, postati nezaobilazno turističko-kulturno odredište te zeleni, ekološki Pazin kakav želimo, zaključio je Krulčić.

Za zamjenicu gradonačelnika kandidirana je Mirjana Galant, dugogodišnja prosvjetna radnica, inženjerka biologije koja već sedam godina u tvrtki Usluga upravlja gradskim pročistačem, a bila bi zadužena za ekologiju i energetsku učinkovitost.

- Mnogo smo već na tom polju napravili proteklih godina kroz širenje kanalizacije i pročišćavanje, a rezultati su jako dobri, jer je Pazinčica toliko čista da se u nju vratila ne samo jegulja, već se mogu vidjeti patkice kako plivaju, kazala je Galant dodavši da uz pomoć Hrvatskih voda i strukturnih fondova na sustav javne odvodnje planiraju priključiti preostale pazinske ulice, a putem IVS-a izgraditi minipročistače u manjim mjestima.

Za zamjenika gradonačelnika kao nestranačka osoba kandidiran je i Veljko Brajković, voditelj izvoza u tvrtki Kamen, koji se dosad nije bavio politikom. Kaže da ga je gradonačelnik Krulčić pozvao da im pomogne u gospodarskim pitanjima, a uz podršku uprave sa zadovoljstvom je ponudu prihvatio.

- Ne postoji čarobni štapić, ali mislim da postavljeni projekti stoje na čvrstim nogama. Posebno me raduju investicije i poticaji prema privredi, a mislim da se u tom smjeru može još poraditi, zaključio je Brajković. (Napisao i snimio A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter