Kršteni albumi Leta 3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Krštenjem CD-a u utorak tocno u podne u rijeckom Dallas Music Shopu zapocela je svecana promocija reizdanja albuma "Two Dogs Fuckin'" i "El Desperado" grupe Let 3. Dva nosaca zvuka kljucna za rijecku, ali i hrvatsku rock scenu, prvi put objavljena su u izdanju slovenskog Helidona 1989. i 1991.

Današnjim krštenjem, za koje su se pobrinuli uvijek drukciji letovci Zoran Prodanovic Prlja i Damir Martinovic Mrle, zapoceo je njihov novi život na domacoj rock sceni.

- Kako je reizdanje naših albuma lijepa prilika za stvaranje lijepih emocija, odlucili smo ponuditi ljudima da cemo, ako se upišu u našu Knjigu oprosta i grijeha, moliti za njih i time skratiti njihov boravak u cistilištu. S druge strane, kako ovi albumi, koji su reizdani poslije dugo vremena, u vrijeme kada su objavljeni nisu imali prilike biti kršteni, htjeli smo ih sad, kao punoljetne, krstiti jer smo culi da to u nekim situacijama može pomoci. Mi im želimo sve najbolje pa zašto im to ne bi pomoglo, objasnio je Prlja, dok je Mrle dodao kao ce se kršteni albumi sigurno bolje prodavati od nekrštenih zato što oslobadaju od grijeha.

- To su sad vec nekakve relikvije i možda ce sad jedan korpus ljudi koji je ikono-poklonicki biti privucen cinjenicom da su to kršteni albumi. Kad reizdamo druge albume, i njih cemo isto krstiti. Glupo je da imaš puno djece, a neka su krštena, a neka ne, zakljucio je Prlja.


Podijeli: Facebook Twiter