Kroz Štrmac u Labin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cestovni ulaz u Labin iz pravca Rijeke - dionica od restorana Ferali do trgovackog centra Plodina na Štrmcu te od OMV-ove benzinske crpke do novog rotora kod Mercatorovog centra u gradu - od srijede do 15. ožujka bit ce zatvoren zbog sanacije.

Kako doznajemo od predstavnika izvodaca radova iz pulske Ceste, automobili i autobusi, gledano iz Vozilici, moraju skrenuti kod restorana Ferali lijevo na stari put za Štrmac, te dalje preko Vineža u Labin. Za izlaz iz grada koristit ce se isti pravac.

Kamioni, pak, kod restorana Ferali moraju desno na bijeli, za ovu zgodu preuredeni put k Vrecarima te nastavno na Vinež.

Iako je na internetskoj stranici Grada objavljeno da ce se kao zaobilazna ruta koristiti ona preko Kršana i Nedešcine, policija na tu varijantu, kako doznajemo od predstavnika izvodaca, nije pristala zbog sigurnosti prometa.

Inace, u utorak je u promet puštena dionica u gradu - od Inine benzinske crpke do Istarske ulice (Kature), ukljucujuci i novoizgradeni kružni tok - kojom se nije moglo voziti od 19. listopada.


Podijeli: Facebook Twiter