Krkleca pjevaju Arsen i Massimo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stihovi Gustava Krkleca i dvaju jedinstvenih interpreta - Arsena Dedica i Massima Savica - dio su videoprice naslovljene "Za jednom kapi cistoga života". Naime, ova dva glazbena velikana suraduju u projektu Antuna Tomislava Šabana, koji je stihove Gustava Krkleca aranžirao u jazzy maniri, a Dedic i Savic su ih otpjevali.

Snimljen je i spot za ovu pjesmu u režiji Radislava Jovanova Gonza, koji ce uskoro imati i svoju premijeru, a više o suradnji otkriva Massimo Savic.

- Šabanov projekt "Za jednom kapi cistoga života" i poziv da Arsen i ja otpjevamo pjesmu bio je kljucan da se nademo. Napokon suradujemo! Iako se družimo, nikada nisam htio Arsena inkomodirati s obzirom da je jedan od najzaposlenijih umjetnika u nas. Spot ce izgledati vrlo retro, ima jednu kiklopsku atmosferu, kazao je Massimo.

Spot je napravljen u retro maniri, a zanimljivo je da je na snimanje spota Arsen, osim svojih partitura, ponio i upaljac koji mu je poklonio upravo Gustav Krklec. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Zagrebu, u Movie pubu, na Gornjem gradu, u Obrtnickom domu i drugdje.


Podijeli: Facebook Twiter