Križman potpisao za J. Koreju: Tamo ne kasne plaće

Sandi Križman (M. ANGELINI)
Sandi Križman (M. ANGELINI)

Sandi Križman bivši je igrač Istre 1961. Žminjac, koji je posljednje dvije godine nosio zeleno-žuti dres, prošao je liječnički pregled i potpisao dvogodišnji ugovor, s opcijom produženja na još jednu godinu ako obje strane budu zadovoljne, s Chunnam Dragonsom, članom K Lige, najjačeg južnokorejskog nogometnog razreda. Tako će "žminjska kobra" Pulu zamijeniti Gwangyangom, gradom s oko 140 tisuća stanovnika koji se nalazi na samom jugu ove azijske države.

- Odradio sam liječnički, potpisao ugovor i, premda se nikad ne zna što se može dogoditi u zadnji čas, nadam se da je sad sve riješeno i da odlazim u Južnu Koreju - priopćio je Sandi Križman bez previše uzbuđenja u glasu usprkos činjenici da je napravio veliki korak u svom životu. Križman je informacije o svojoj budućoj destinaciji potražio kod Chunga Woona, sad već bivšeg suigrača.

- Woon mi je o Južnoj Koreji rekao sve najbolje. Država je to slična Hrvatskoj, jedino što kod njih ne kasne plaće kao što je ovdje slučaj i sve što se dogovorimo, to bude isplaćeno, nema s te strane nikakvih problema. Liga im je nešto jača od hrvatske, a pokazao mi je sliku stadiona na kojem igra Chunnam Dragons. Lijep je, ali je rekao da klub doma ne prati puno navijača, dvije-tri tisuće, možda čak i manje nego što je nas dolazilo gledati na "Drosini". (Ivica CEROVAC) VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter