Križman diktira startnih 11 protiv Zadra

Sandija Križmana muči bol u vratu (M. MIJOŠEK)
Sandija Križmana muči bol u vratu (M. MIJOŠEK)

Dvotjedna stanka konačno se bliži kraju. Konačno, jer igrači pulskog prvoligaša, ali i trener Igor Pamić, nestrpljivo iščekuju novu jurnjavu za bodovima. Ta će im se želja ispuniti u subotu u 15 sati kad će na "Drosini" ugostiti Zadrane u susretu 9. kola Prve HNL, posljednjeg u prvom od četiri kruga. Glavna tema razgovora jučer bili su igrači čiji je nastup u četvrtom domaćem susretu pod upitnikom zbog ozljeda. Riječ je o četvorici igrača.

- Odvojeno su trenirali Budicin, Babić, Horvat i Križman. Prva dvojica imaju istegnuće aduktora, ali vjerujem da će biti spremni za nastup, Horvat također, kao i Woon koji je počeo s treninzima - rekao je trener Istre 1961 Igor Pamić.

- Pod upitnikom je zapravo samo Križman. I dalje osjeća bol u vratu i sad treba vidjeti je li to bol koja je samo prisutna ili bol koja ga limitira u igri. On je jako važan igrač u našem sastavu, polivalentan, specifičan igrač, uz Joa kojega neće biti zbog žutih kartona i Franjića jedini koji može proći "jedan na jedan".

Zato ćemo tek nakon posljednjeg treninga uoči utakmice, ovog danas popodne, odlučiti hoće li Križman igrati ili neće. Savjetovat ću se i s Peharcem kod kojega ide na terapije. Budući da ne mogu riskirati da ga uvedem tijekom susreta, pa da kasnije traži zamjenu, ili će zaigrati u prvih 11 ili neće ni igrati. Ovisno o tome ću pripremiti i taktiku za subotnji susret.

Iako je ranije trener Pamić bez problema odavao sastav s kojim će zaigrati, u posljednje je vrijeme promijenio taktiku. Tako ni jučer nije želio "otkriti karte". (R. CAR)
 

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter