Kristov povratak pratit ce se na Facebooku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utjecajni americki pastor Franklin Graham vjeruje da ce Kristov povratak moci pratiti svi koji to žele putem mobitela i da ce pracenje tog dogadaja preuzeti sve društvene mreže, od Facebooka do YouTubea.

"U Bibliji je zapisano da ce Kristov povratak vidjeti svi te da ce on sici s neba", objasnio je Graham u intervjuu koji ce u nedjelju objaviti americka TV mreža ABC.

"Kako ce ga svi uspjeti istodobno vidjeti? Ne znam, osim ako svi u jednom trenutku ne uzmu svoje mobilne telefone, aktiviraju opciju fotografiranja i potom njegove fotografije pošalju u svijet", smatra Franklin Graham, ciji je otac Billy bio jedan od pionira televizijskog evangelizma u SAD-u.

I društvene mreže mogle bi odigrati znacajnu ulogu tijekom tog dogadaja, kazao je istaknuvši da su Facebook, Twitter i YouTube pocetkom godine ucinkovito poslužili Arapima da izraze nezadovoljstvo i organiziraju pobune u svojim zemljama.

"Pogledajte što se dogodilo u Libiji ili u Egiptu. Mobitelom su snimali dogadaje na ulicama i potom ih stavljali na YouTube. Svi su odmah mogli vidjeti sve što se ondje dogadalo", rekao je.


Podijeli: Facebook Twiter