Krenuo tjedan motora i rock'n'rolla

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz brujanje moćnih mašina motora i obilje rock'n'rolla u najboljoj maniri započeo je u ponedjeljak 21. Croatia Bike Week u organizaciji moto kluba Twin Horn MC. Kao i prijašnjih godina, prvi dan Croatia Bike Weeka održan je u caffe baru Mimoza, a pred brojnom publikom nastupio je pulski rock cover trio CherryBombz koji su predstavili repertoar na kojem se našlo za svakog ponešto - od starog rocka preko punka do heavy metala.

Unatoč vrućini, dobro raspoložena publika je do samog kraja pjevala i plesala uz CherryBombze, a večer je bila u znaku prijateljstva i druženja - jer moto susreti su manifestacije na kojima se sreću prijatelji koji se često dugo nisu vidjeli, tako da osim što je caffe bar Mimoza bio krcat, i ispred Mimoze, gdje su duž cijele ulice bili parkirani motori, mnogi bikeri su se družili i zabavljali.

Motoristi su pristigli iz cijele Hrvatske i Europe, a u ponedjeljak je došao i jedan motorist čak iz Velike Britanije. To je bio tek prvi dan Croatia Bike Weeka, te su mnogi od namjernika još na putu, a saznajemo i da je nekolicina bikera krenula iz Kalifornije put Pule te se uskoro očekuje njihov dolazak.

Drugi dan Croatia Bike Weeka nastavlja se u Pješčanoj uvali u Beach baru Batana uz Tatiana Giorgi Trio, a moto susret od srijede do subote donosi bogat program na Monumentima - u srijedu od 21 sat nastupaju Whiskey Train, a u četvrtak u 21.30 sati nastupa njemačka grupa Sister Soul & Blaxperts, a nakon njih u 23 sata sviraju The Night Express. U petak na Monumentima nastupaju Twin Horn Band, band Gruhak i britanska grupa The Deadly Romantics. U subotu program počinje od 14 sati izložbom oldtimera na Monumentima. U 16 sati s Monumenata kreće tradicionalni defile bikera po gradu, a od 17 sati na Monumentima Marko Vozila će izvesti stunt show, nakon čega su na programu moto igre i custom show. U subotu u 21 sat nastupa grupa Steelhammer, a u 23 sata nastupa legendarni sarajevski sastav Zabranjeno pušenje. Sexy show priredit će Playboyeva zečica Ms. Lynna, a koncertni program zatvara grupa Keops.

Više informacija o susretu može se naći na www.croatiabikeweek.com. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter