Kreće rockabilly vikend u Medulinu

Hotel Croatia u Dugoj Uvali nosi tri zvjezdice (M. MIJOŠEK)
Hotel Croatia u Dugoj Uvali nosi tri zvjezdice (M. MIJOŠEK)

Večeras počinje još jedno izdanje tradicionalnog Tear it Up! Festivala u Medulinu. Ovaj rockabilly festival traje do nedjelje, a u sklopu bogatog četverodnevnog programa na tri lokacije nastupit će deset bendova i 16 DJ-eva.

Večeras tako u Summer Clubu Dali program počinje od 20 sati i traje do 2 sata, a nastupit će nizozemska grupa The Barnstompers, te DJ-evi Snail McDonald & his Rhythm Curl, B.B. John, Blip Blop i DJ Little 45.

Program u petak počinje u podne na terasi Europa, te će od podne do 18 sati tu biti glazba po izboru DJ-eva Greaseman, Stephan Umbach, Silvije i Sandrina, a nastupit će češka grupa The Royal Flush. Na glavnoj pozornici na medulinskom trgu program kreće od 20 sati uz DJ-eve, a nastupit će dva benda - Sara Dee & Foxhunters iz Švedske te Ray Allen & Band iz Njemačke. Program se nastavlja u Summer clubu Dali od ponoći, uz koncertni nastup talijanskih Jackie and his Loaders, te glazbu po izboru DJ-eva Sparkplug, Aladino i Mauro GetRhythm.

I u subotu program kreće od podneva na terasi Europa, te će glazbu birati DJ-evi Miss Aloha, B.B. John, Little 45 i Blip Blop, a nastupit će švedski bend Johnny Jean & Humdingers. Subotnja večer na glavnoj pozornici na medulinskom trgu donosi od 20 sati nastup nizozemske grupe Annita & Starbombers te Roy Thompson & Mellow Kings, a u pauzama svirke bit će tu glazba po izboru DJ-a. After party u Summer clubu Dali kreće od ponoći, uz koncertni nastup švedskog sastava The Orbitunes, te glazbu po izboru DJ-eva Pierre La Qua, Mattie Moore i Gogo.

Zadnjeg dana Tear it Up! Festivala, u nedjelju, program kreće u podne na terasi Europa, uz DJ-eve Miss Aloha, Snail McDonald & his Rhythm Curl, Aladino, Sparkplug te MAuro GetRhythm, a najavljen je i jam session. Od 20 sati program se seli u Summer club Dali, gdje će glazbu birati DJ-evi Sandrino, Greaseman, Silvia, Stephan Umbach i Bronco, a u Daliju u 23 sata nastupa američki sastav Big Sandy & His Fly-Rite Boys.

Osim glazbe, bit će tu i specijalizirani štandovi, izložba oldtimer vozila te razni drugi programi. Više informacija o festivalu može se naći na njihovoj službenoj stranici www.tearitupfestival.com.(T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter