Kreće Hit show Marka Tolje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon "8. kata" i "Pjevaj moju pjesmu", zabavni program Hrvatske televizije iznjedrio je još jedan originalni show za koji autorski tim vjeruje da će zanimljivošću, kvalitetom i svježim konceptom osvojiti publiku. "Hit show Marka Tolje", predstavljen na konferenciji za novinare u studiju 9 na Prisavlju, osmišljen je kao dinamična fuzija modernih dramaturških formi - talk showa, panela, glazbe uživo i top liste. Prvo izdanje kreće u petak na prvom programu u 20.10, kad će nakon dugo vremena domaća glazba dobiti vrhunski tretman u odličnom terminu na javnoj televiziji, kako entuzijastično ističe voditelj emisije, glazbenik Tolja.

 - Emisija je plod uigranog tima strastvenih ljudi, a meni je osobito drago što ću pridonijeti otvaranju značajnog prostora za svoje kolege koji rade odličnu glazbu. Pripreme su trajale nekoliko mjeseci. Mene su zvali jer sam jedan od rijetkih koji može biti voditelj koji ujedno svira i pjeva. To je bila od početka nekakva misao vodilja, kaže mladi voditelj za kojega vele i da je vrstan komičar.

I emisija će, zahvaljujući ponajprije komičaru Ivanu Šariću koji je surađivao na scenariju, biti oplemenjena izdašnom dozom stand-up elemenata. Autori nisu krili zadovoljstvo time što im je pošlo za rukom napraviti nov i originalan format.

Jedan od kreativnih članova autorskog tima je i glavni scenarist Joško Lokas.

Novi udarni show HTV-a ugošćivat će u svakom izdanju tri poznate osobe iz raznih sfera društvenog djelovanja, od sportaša do glumaca, koji će se u "vrućem stolcu" predstavljati osobnim pričama i pred koje će voditelj postavljati razne provokativne izazove.

Prvi put u povijesti domaće pop glazbe, zahvaljujući projektu Instituta hrvatske glazbe, dobit ćemo pouzdan, provjeren popis pjesama koje su se na osamdeset radijskih postaja najviše puštale. (Maja HRGOVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter