Krece glazbeni pohod MIK-ovaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Raspjevana karavana jedinog putujuceg festivala u Hrvatskoj - Melodija Istre i Kvarnera i ove godine krece na put istarskim i primorskim gradovima. Njena prva postaja je Mali Lošinj, u kojem ce se zaustaviti vec sutra, a tijekom iducih desetak dana obici ce i deset drugih gradova, od Kostrene i Novog Vinodolskog do Krka, Bakra, Cavla i Rijeke. U Istri ce se ove godine karavana zaustaviti u cetiri grada, i to u Višnjanu 20. lipnja, Rapcu 23. lipnja, Puli 24. lipnja i Gracišcu 25. lipnja.



Publika ce imati priliku poslušati 20 novih skladbi u izvedbi vec poznatih mikovskih imena, poput Gine Picinic, Vivien Galletta, Voljena Grpca i Karin Kuljanic, ali i debitanata, kao što su Lado Bartonicek, Lidija Bacic ili glumac Duško Modrinic, drugoplasirani u popularnom TV showu "Zvijezde pjevaju".
Istru ce na MIK-u ove godine predstavljati cetiri glazbenika: Vesna Nežic-Ružic, Alen Vitasovic, Daniel Nacinovic i Robertino. Svi su oni, možemo to slobodno reci, vec poznata mikovka imena, iako ce se neki od njih ovoga puta naci u novim ulogama. Tako ce se Vesna Nežic-Ružic prvi put, osim kao pjevacica, predstaviti i kao autorica glazbe, dok ce Daniel Nacinovic ove godine i zapjevati na MIK-u.


Podijeli: Facebook Twiter