Kreativni radovi protiv droge, alkohola i kocke

U sklopu kampanje održava se i turnir Baci drogu u koš (D. ŠTIFANIĆ)
U sklopu kampanje održava se i turnir Baci drogu u koš (D. ŠTIFANIĆ)

Do 15. veljače traju prijave radova u sklopu ovogodišnje kampanje protiv bolesti ovisnosti "Bježi/Via". Organizatori pozivaju učenike i studente da pokažu svoju kreativnost u dizajniranju na teme: Klikaj, protiv droge spikaj!; Klikaj, protiv alkohola spikaj! I Klikaj protiv kocke i igrica spikaj! Mogu sudjelovati učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, srednjoškolci i studenti s područja Istarske županije.

Tehnike izrade radova stvar su slobodnog izbora i svi pojedinci i skupine mogu se okušati u različitim tehnikama rada, od standardnih do eksperimentalnih, a mogu koristiti i moderna pomagala te digitalne aparate.

Nagrade su tablet računala za prva mjesta i poklon paketi Bježi/Via za druga mjesta, a dodjeljuju se za svaku od tema posebno. Svi se radovi prijavljuju na e-mail [email protected] s naznakom "za Natječaj", a treba dopisati i druge podatke: ime i prezime, e-mail adresu i kontakt telefon, potom naziv i adresu škole, odnosno fakulteta te vizualno rješenje kao tekst, crtež, fotografije ili video. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter